Enkle papirophæng af stjernestrimler

DIY_enkle_papirophaeng_i_stjernestrimler_paa_greneEn rest stjernestrimler er alt du behøver, for at lave disse dekorative papirophæng. Papirstrimlerne klippes i tre længder og hæftes sammen i enderne, så der skabes konvekse buer udad i papiret. Resultatet er simple dekorative ophæng, som hverken tager lang tid at lave eller kræver den store investering i materialer og værktøj. Designet er inspireret af Craft Maniacs og Home Hominizing, som viser lignende papirophæng lavet af grafisk designer Jasen Melnick. 

Materialer til papirophæng

  • En pakke flettestrimler /eller en rest stjernestrimler
  • En lineal
  • En saks
  • En hæftemaskine med små klammer
  • Evt. ophængssnor

DIY Papirophæng trin 1 Klip flettestrimlerne ud i de tre viste størrelser så du har 5 strimler ialtJeg har anvendt 10mm stjernestrimler af Efalin papir i mørk- og lysegrå nuancer.

Vejledning

1. Start med at klippe stjernestrimlerne, så de måler henholdsvis 11- 13 -16 cm. Du skal klippe 2 længder på 16 cm, 2 længder på 13 cm og en længde på 11 cm.DIY_Papirophaeng_trin 22. Læg papirstrimlerne ovenpå hinanden, så de flugter i enderne og hæft dem sammen.DIY_Papirophaeng_trin_33. Træk enderne sammen så de ydre papirstrimler buer udad og du kan hæfte enderne sammen.DIY_Papirophaeng_faerdigmonteret4. Monter snor til ophæng, her er anvendt hvid sysnor.DIY enkle grå papirophæng på frugtgreneDIY papirophæng i grånuancer på frugtgrene

Find inspiration til brug af stjernestrimler via linket her.