Nyt papirværk i Bo Bedre

I samarbejde med design duo Lone Mona og Pernille Greve fra Contact Copenhagen, har jeg skabt et værk i papir, som medvirker i det seneste nummer af Bo Bedre.

Jeg blev i det tidlige foråret kontaktet og spurgt, om jeg ville folde et værk, der kunne indgå som baggrund i billedserien. Lone og Pernille har stået for styling og fotografering af værket og de smukke møbler fra danske designere under temaet “designdrømme” og bæredygtighed.

Resultatet taler for sig selv.

Jeg er igang med at skabe nye værker i mindre skala til vægdekoration. De kommer på hjemmesiden, i begænset udgaver, i løbet af de næste par måneder.

. . .

I am featured in the recent number of BO BEDRE with one of my art pieces. I was invited to work with Contact Copenhagen in the early spring on this commission.

They styled and photographed my paper art, as background in a stunning series of photos displaying beautiful sustainable furniture from danish designers.

Stylist Lone Mona and photography Pernille Greve have create these beautiful images, that really makes the design objects shine – Thank you both!