OM

Starfolds er et kreativt univers som afspejler min glæde for origami. Du vil året rundt kunne finde inspiration til kreative stunder i papir, med udgangspunkt i velbeskrevne DIY – vejledninger og egne papirdesigns i enkel nordisk design.

Bag universet står jeg Sonja Rose Halberg, med bopæl udenfor København nær Kongelundsskoven. Jeg er uddannet cand.merc. indenfor kommunikation med en kreativ åre og blik for det visuelle. Jeg bruger min kreativitet, som meditativt frirum og som udtryksform. 

Udover at inspirere til kreative stunder i papir, udlåner jeg designs under kunstnernavnet Sonia Rose til udsmykning, foto- og filmoptagelser, se tidligere opgaver under presse. Jeg deler min papirglæde med andre, som underviser ved kreative workshops og sælger DIY kits med lækre materialer og egne papirværker i begrænset antal. 

Det er mit håb, at du vil blive inspireret til at folde med – Velkommen til!

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Copyright © Starfolds.dk 2020. Ideerne her på bloggen er udviklet af mig, med mindre andet er noteret. Uddrag af ideer og billeder må deles, forudsat at der krediteres tydeligt tilbage til originalindholdet på Starfolds.dk.