Om bloggen

Starfolds.dk er en kreativ blog der afspejler min glæde for papirfoldning- og fletning. Udgangspunktet er den klassisk flettede julestjerne og dens grundteknik indenfor papirfletning, hvor du her finder en komplet samling af flettevejledninger, gode fletteråd samt begyndertips. Du vil dog året rundt kunne hente inspiration til kreative stunder i papir, med udgangspunkt i velbeskrevne DIY vejledninger, som er udvalgt med fokus på enkelt design og rene linjer.

starfolds_sonjahalberg

Fotograf Pernille Kaalund, Pia Olsen Living Stories, Hendes Verden.

Bag bloggen står jeg Sonja Halberg, jeg bor lidt udenfor København op ad Kongelundsskoven med mand og to børn. Jeg bruger det kreative univers som et meditativt afbræk fra hverdagen, både alene og i selskab med venner og familie.

Det er mit håb, at du vil blive inspireret til at folde med – Velkommen til!

Du vil overordnet kunne læse om følgende herinde:

  • Inspiration til kreative stunder i papir herunder
  • Papirfletning med flettestrimler
  • Papirfoldning i kvadratisk papir (origami)
  • Begyndertips og links til gode papirforhandlere og inspirationssider

Copyright © Starfolds.dk 2016. Ideerne her på bloggen er designet af mig, med mindre andet er noteret. Uddrag af ideer og billeder må anvendes, forudsat at der krediteres klart og tydeligt tilbage til originalindholdet på Starfolds.dk. Uautoriseret brug eller duplikering af materiale, uden tilladelse fra dette sites forfatter, er ikke tilladt.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem