Om

Starfolds.dk er et kreativt univers som afspejler min glæde for papir som folde- og flettemateriale. Udgangspunktet er den klassisk flettede julestjerne og dens grundteknik indenfor papirflet, hvor du her finder en stor samling af flettevejledninger, guides og begyndertips. Du vil dog året rundt kunne hente inspiration til kreative stunder i papir, med udgangspunkt i velbeskrevne DIY vejledninger og papirdesigns som afspejler min kærlighed for enkelhed og nordisk design.

Bag bloggen står jeg Sonja Rose Halberg, med bopæl udenfor København nær Kongelundsskoven. Jeg er uddannet cand.merc. og bruger det kreative univers som et meditativt afbræk fra hverdagen. 

Det er mit håb, at du vil blive inspireret til at folde med – Velkommen til!

Du vil overordnet kunne læse om følgende herinde:

  • Inspiration til kreative stunder i papir herunder
  • Papirfletning med flettestrimler
  • Papirfoldning i kvadratisk papir (origami)
  • Begyndertips og links til gode papirforhandlere og inspirationssider

Udover at inspirere til kreative stunder i papir, udvikler jeg designs på bestilling til udsmykning, foto- og filmoptagelser. Jeg sælger DIY materialekits med lækre materialer til kreative stunder i papir og egne designs i begrænset antal. Jeg deler også min papirglæde med andre som underviser ved kreative workshops.

Copyright © Starfolds.dk 2020. Ideerne her på bloggen er udviklet af mig, med mindre andet er noteret. Uddrag af ideer og billeder må gerne deles, forudsat at der krediteres klart og tydeligt tilbage til originalindholdet på Starfolds.dk. 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem