Om

Starfolds.dk er et kreativt univers som afspejler min glæde for papir som folde- og flettemateriale. Udgangspunktet er den klassisk flettede julestjerne og dens grundteknik indenfor papirflet, hvor du her finder en stor samling af flettevejledninger, guides og begyndertips. Du vil dog året rundt kunne hente inspiration til kreative stunder i papir, med udgangspunkt i velbeskrevne DIY vejledninger og papirdesigns som afspejler min kærlighed for enkelt nordisk design.

Du vil overordnet kunne læse om følgende herinde:

  • Inspiration til kreative stunder i papir
  • Papirfletning og foldning (origami)
  • Begyndertips og links til gode papirforhandlere og inspirationssider

Udover at inspirere til kreative stunder i papir, udvikler jeg designs på bestilling til udsmykning, foto- og filmoptagelser (se mere her). Jeg sælger DIY kits med lækre materialer til kreative stunder i papir og egne designs i begrænset antal. Jeg deler også min papirglæde med andre som underviser ved kreative workshops.

Bag bloggen står jeg Sonja Rose Halberg, med bopæl udenfor København nær Kongelundsskoven. Jeg er oprindelig uddannet cand.merc. og elsker at udtrykke mig kunstnerisk, derfor bruger jeg det kreative univers som et meditativt afbræk fra hverdagen. 

Det er mit håb, at du vil blive inspireret til at folde med – Velkommen til!

Copyright © Starfolds.dk 2020. Ideerne her på bloggen er udviklet af mig, med mindre andet er noteret. Uddrag af ideer og billeder må gerne deles, forudsat at der krediteres klart og tydeligt tilbage til originalindholdet på Starfolds.dk. 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem